Ξεκινάει η υλοποίηση του Voucher Τουρισμού

Έχεις επιλεγεί στο Voucher Τουρισμού 2016;

Άνοιξε τα φτερά σου και ξεκίνα την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, σε έναν δυναμικό και αναπτυσσόμενο κλάδο

exotika_meri_ellada_680_12_348812_603500
Συνεργάσου με το δίκτυο των Κέντρων Διαβίου Μάθησης Επιπέδου 2 «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ». Το ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ Ε.Π.Ε. ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ Α.Ε.η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. και οι ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ Ε.Π.Ε. ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να σας προσφέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Με μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων voucher, με σημαντικά αποτελέσματα στην τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας, με παρουσία σε 10 σημεία, με 55 άτομα προσωπικό η Κοινοπραξία είναι σε θέση να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη και να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Τα επόμενα βήματα

Τις επόμενες μέρες, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την ένταξή σου στο οριστικό μητρώο ωφελουμένων, θα επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος σύμβουλος του ΙΝΣΕΤΕ, προκειμένου να επικαιροποιήσετε και να συμπληρώσετε το επαγγελματικό σου προφίλ. Σε αυτό το ραντεβού θα αποφασίσεις, για την ειδικότητα στην οποία θα εκπαιδευτείς, η οποία θα προσδιορίσει και την θέση πρακτικής στην οποία θα απασχοληθείς Παράλληλα θα πρέπει να επιλέξεις και πάροχο κατάρτισης.

Επομένως είναι μια κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρεις καθώς σου δίνει την ευκαιρία, σε σένα που έχεις ενταχθεί στο παραπάνω πρόγραμμα, να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην ειδικότητα, που σου ταιριάζει και δεν πρέπει να είναι μια τυχαία επιλογή, βάσει στερεοτύπων ή υποθέσεων. Πρέπει να είναι μια συνειδητή επιλογή, που να ταιριάζει με τις επιθυμίες, τις γνώσεις και τις ικανότητές σου.

Έχεις ενημερωθεί για την δυνατότητα τηλεκατάρτισης;

toΣε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο παρελθόν, ο ΣΕΤΕ δίνει τώρα την δυνατότητα να παρακολουθήσεις τμήμα με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, σε ειδική πλατφόρμα με την μορφή σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, κάτω από προϋποθέσεις. Έλα σε επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα 2510-220478  και 2510- 220470  ώστε να συζητήσουμε την δυνατότητα ένταξής σου σε κάποιο από τα προγράμματα τηλεκατάρτισης που ήδη οργανώνουμε στην Περιφέρειά σου.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ ΑΕ, επικεφαλής τη Κοινοπραξίας ΚΔΒΜ2ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» έχει σχεδιάσει ειδική πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, όπου έχουν αναπτυχθεί πλήρως όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και όλο το σχετικό εκπαιδευτικό υλικό με την οποία οι ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις 80 ώρες της θεωρητικής κατάρτισης από τον δικό τους χώρο.

Διάλεξε την καριέρα, που θα ακολουθήσεις

O Τουρισμός παρά την δύσκολη συγκυρία, έχει αντισταθεί στην κρίση και έχει σοβαρές πιθανότητες ευνοϊκών προοπτικών ανάπτυξης και απασχόλησης. Σύμφωνα με μελέτη της McKinsey, που εκπονήθηκε κατ’ εντολή του ΣΕΤΕ για το συνέδριο «Τουριστικός Στρατηγικός Σχεδιασμός 2021», για τα επόμενα 8-10 χρόνια ο τουρισμός θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 35% του συνολικού αναπτυξιακού δυναμικού σε όρους απασχόλησης.

Το πρόγραμμα σου δίνει την δυνατότητα να εκπαιδευτείς, αλλά και να πιστοποιηθείς σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως:

E-Commerce & Hospitality Sales & Marketing

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, από το Α ως το Ω της τηλεφωνικής επικοινωνίας, βασικές αρχές πωλήσεων, αύξηση πωλήσεων, βασικές αρχές μάρκετινγκ, αρχές ηλεκτρονικού μάρκετινγκ, εισαγωγή στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οργάνωση δεξιώσεων και συνεδρίων, κ.α.
Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση
1) Υπάλληλος τμήματος μάρκετινγκ & πωλήσεων ,
2) Υπάλληλος τμήματος συνεδρίων και εκδηλώσεων

Υπάλληλος Ψυχαγωγίας & Χώρων Ευεξίας και Αθλητισμού

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, από το Α ως το Ω της τηλεφωνικής επικοινωνίας, αθλητικός τουρισμός, τουρισμός ευεξίας, ψυχαγωγία και διασκέδαση στον τουρισμό, κ.α.

Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση,
1) Υπάλληλος σπα & κέντρου θαλασσοθεραπείας (φροντιστής, υποδοχή κ.α.),
2) υπάλληλος γυμναστηρίου,
3) φροντιστής πισίνας,
4) υπάλληλος αθλητικών εγκαταστάσεων,
5) εμψυχωτής τουρισμού

Υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου/ κρατήσεων

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, από το Α ως το Ω της τηλεφωνικής επικοινωνίας, βασικές αρχές έκδοσης εισιτηρίων, συστήματα διαχείρισης, βασικές αρχές πωλήσεων, αύξηση πωλήσεων κ.α.

Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση
Υπάλληλος τουριστικού πρακτορείου,
υπάλληλος έκδοσης εισιτηρίων,
υπάλληλος κρατήσεων,
υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου (ξενοδοχείο, τουριστικό πρακτορείο, γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων, κ.α.)

Υπάλληλος Υποδοχής/ Εξυπηρέτησης πελατών

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, συστήματα διαχείρισης (PMP), αρχές λειτουργίας υποδοχής, βασικές αρχές πωλήσεων, αύξηση πωλήσεων κ.α.
Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση
1) Υπάλληλος υποδοχής,
2) Αχθοφόρος,
3) Υπάλληλος δημοσίων σχέσεων,
4) Υπάλληλος θυρωρείου

Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα (Υπάλληλος Εστιατορίου/Μπαρ/Συνεδρίων)

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, γενικές αρχές λειτουργίας εστιατορίου και κουζίνας, δομή επισιτιστικού τομέα, λειτουργία εστιατορίου, λειτουργία μπαρ, σκεύη και τρόποι σερβιρίσματος, αύξηση πωλήσεων μέσω προτάσεων, κ.α.
Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση

1) βοηθός σερβιτόρου/ σερβιτόρος (A la carte/ Buffet/ Banqueting),
2) βοηθός μπαρ/ μπουφέ (barman/ barista),
3) υπάλληλος καθαρισμού κουζίνας,

Υπάλληλος Τμήματος Ορόφων & Λινοθήκης

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, οργάνωση, δομή και λειτουργία τμήματος ορόφων και λειτουργίας, διαδικασίες καθαρισμού και πρότυπα εργασίας τμήματος ορόφων κ.α.
Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση
1) Καμαριέρα,
2) Βαλές (Houseman),
3) Οροφοκόμος,
4) Καθαριστής/ρια κοινόχρηστων χώρων,
5) Υπάλληλος τμήματος λινοθήκης

Τουριστικός Αντιπρόσωπος

Ενότητες στις οποίες θα εκπαιδευτείς
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεματικές ενότητες όπως: Εισαγωγή στον τουρισμό, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση παραπόνων, κανόνες συμπεριφοράς και ηθικής τουρισμού, πρότυπα εμφάνισης, εισαγωγή στα είδη τουριστικών πρακτορείων, περιγραφή εργασίας τουριστικών αντιπροσώπων, κ.α.

Θέσεις στις οποίες, μπορείς να κάνεις πρακτική άσκηση
1) Αντιπρόσωποι σε θέρετρο / Resort Representatives,
2) αντιπρόσωποι υπεύθυνοι για τις μεταφορές /Transfer Representatives,
3) αντιπρόσωποι υπεύθυνοι για παιδιά / Children Representatives,
Αντίγραφο από LOGOTYPO KATO SETE 2016-2

Δείτε Επίσης