Συνεργάσου με το ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ Ε.Π.Ε.

Συνεργάσου με το ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ Ε.Π.Ε.

Όπως σας ενημερώσαμε και έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών».

Ήδη 15.000 απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και 20.000 απόφοιτοι Γυμνασίου, Λυκείου ή ΙΕΚ είναι πλέον δικαιούχοι του προγράμματος και θα πρέπει να επιλέξουν τον φορέα κατάρτισης με τον οποίο θα συνεργαστούν. Το επόμενο διάστημα το Υπουργείο Εργασίας θα ανακοινώσει οδηγίες και θα δώσει κατευθύνσεις, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών.

Δείτε τα αποτελέσματα – Απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ (κάντε κλικ εδώ)

Δείτε τα αποτελέσματα – Απόφοιτοι Γυμνασίου-Λυκείου-ΙΕΚ (κάντε κλικ εδώ)

Πολλοί από εσάς μας εμπιστευτήκατε και κάναμε την αίτηση για λογαριασμό σας. Κάποιοι άλλοι κάνατε την αίτηση μόνοι σας ή με την βοήθεια κάποιου άλλου φορέα. Χωρίς ακόμα να υπάρχει, καμία δέσμευση από πλευράς σας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα ή να σας γνωρίσουμε για πρώτη φορά και να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε σωστά και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που υπάρχουν μπροστά σας, μέσω του προγράμματος.

Το ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ με δραστηριότητές που καλύπτουν όλο το φάσμα της επαγγελματικής κατάρτισης (κατάρτιση ανέργων, εργαζομένων, ειδικών, ευαίσθητων και μειονεκτούντων ομάδων), Έχει μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης και τοποθέτησης ανέργων σε θέσεις πρακτικής άσκησης και θέσεις εργασίας Έτσι, λοιπόν, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα, που μπορείτε να παρακολουθήστε, καθώς και τον κλάδο και την ειδικότητα της πρακτικής σας άσκησης.

Θα θέλαμε, βέβαια, αυτό να το κάνουμε μεθοδευμένα και οργανωμένα, ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και σε άμεσο χρόνο. Για να γίνει αυτό σας προτείνουμε να κλείσετε ένα ραντεβού στο τηλέφωνο 2510 ή ακόμα καλύτερα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (αν έχετε και βιογραφικό θα ήταν ακόμα καλύτερα να μας το υποβάλλετε ταυτόχρονα, αν δεν έχετε θα σας βοηθήσουμε στη σύνταξή του).

Δηλώστε μας την πρόθεσή σας – Αποστολή βιογραφικού

Δείτε Επίσης